Vælg en side

Jeg stillede op til Venstres valg af spidskandidat i januar 2021, fordi det er et naturligt valg, når man som jeg gerne vil have indflydelse på kommunens udvikling.

I første runde fik jeg 267 stemmer. Og i sidste og afgørende runde fik jeg 361 mod vinderen, Mads Sørensen, der fik 424.

Tak til alle, der støttede mig og arbejdede for, at det skulle blive mig, der blev Venstres spidskandidat.

Det var et tæt valg, og jeg er glad for den store opbakning og de mange fine tilkendegivelser, jeg har fået i den sammenhæng.

En del af efterspillet har desværre også handlet om, hvordan der op til spidskandidatvalget blev skaffet medlemmer og dermed stemmer. I et par vælgerforeninger valgte man at yde økonomisk støtte til prisen på medlemskaber, så de enten blev billigere eller gratis. Det er en metode, som jeg ikke på nogen måde bifalder, og som jeg aldrig selv vil bruge. Men metoden er ifølge Venstres vedtægter ikke ulovlig. Derfor tager jeg resultatet til efterretning og anerkender Mads som Venstres spidskandidat.

Link til artikler om valget:

Venstres borgmesterkandidat i Varde blev endnu en bonde

Betalte stemmer i Varde får konsekvenser for alle i Venstre

Hun har kaldt hans metoder usympatiske – men fra onsdag er stridsøksen begravet i Venstre