Vælg en side

FOLKETINGET

Kommunalpolitik er afhængigt af national politik. Alene af den grund, at kommuner ikke må gøre noget, hvis der ikke er en lov, der giver lov til det, er kommunerne meget afhængige af den nationale politik.
Jeg skriver ofte om kommunalpolitik under hashtagget #sendmereråderum, fordi jeg grundlæggende synes, at der er for meget detailstyring af kommunale forhold fra Christiansborg. Jeg synes, at kommunerne burde have mere frihed til at styre de kommunale forhold, fordi det netop er de kommunale politikere, der kender de lokale forhold bedst.
I dagens video kan du se en lille snak, jeg har haft med Venstres Folketingskandidat fra Varde-kredsen, Preben Friis-Hauge.
Det er vigtigt for os i Varde kommune at have direkte adgang til et medlem af Folketinget, som kender kommunen indefra og som kender muligheder og udfordringer i kommunen. Jeg vil derfor gerne opfordre alle til at stemme på Preben Friis-Hauge, når der bliver udskrevet valg til Folketinget. Preben er dygtig til at opsamle og behandle kompleks viden og skabe løsninger. Varde kommunes borgere vil kunne være helt trygge med Preben som vores repræsentant på Christiansborg.
🎄Glædelig 22. december🎄